Business & Creativity CoCreatie E-Zine

      Fijn dat ik je mag rekenen tot de creativiteitminnaars!
                              Tot mails,
Petra Else Jekel.

Creativiteit is de grondslag van verschillende kunstvormen. Zoals dans, literatuur, beeldende kunst en muziek.Daar maak ik excursies, trainingen, talkshows en 1op1 coaching mee. Ook mijn eigen kunstenaarschap is genietbaar, in mijn boeken, tekeningen, CD's en performances.

  

Tegelijkertijd is het de sleutelc
ompetentie om te innoveren en te groeien in je alledaagse bijdrage aan de wereld. Zeker ook als je geen kunstenaar bent, zoals in je business als creatief entrepreneur met een missie vanuit het hart.

  

Laat je leef- en werkflow leiden door bronenergie en kom tot leven. Meld je aan voor het CoCreatie E-Zine voor liefde, artikelen, tips en events.

  

Jouw gratis E-Book over creativiteit komt dan tevens zo snel mogelijk naar je toe. 'Innoveer Jezelf' (Creatieve Code Media, Arnhem 2016) vertelt over mijn motivatie om creatieve ruimte voor jou te openen en geeft bovendien volop mogelijkheden waardoor je zelf kunt beginnen met je creativiteit aanroeren en... uitspreken. Omdat spreken creatie is."Omdat spreken jezelf uiten betekent en jezelf uiten in taal een enorm vormgevingspotentieel bezit (denk maar aan dit boek, dat een inleiding op een hele business vormt), lijkt het al gauw het creativiteitsinstrument bij uitstek. De intentie, klank, kleur en diepte van het spreken en de stem geven signalen uit het innerlijk en de tekst en betekenis van het gesprokene geven richting in de uiterlijke wereld."


"Veel mensen echter, hebben op een of andere wijze moeite met spreken, vooral in het openbaar, zoals dat dan heet: voor een groep een professionele presentatie geven, bijvoorbeeld. Alle verzamelde faalangsten in een mensenleven lijken soms samen te ballen in dit veelvoorkomende fenomeen dat slagen of zakken lijkt te betekenen in menig carrièreperspectief. Spreken schijnt even cruciaal als spannend. [...]"


Meer in mijn E-Book.

Op onze cocreatie,

 
* = verplicht veld.
Email Marketing Powered by MailChimp